fbpx

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger denne hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se afsnittet: Sådan sletter du cookies) og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor er der en uddybning, hvilken information der indsamles, dens formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til disse.

Denne hjemmeside anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet, til at huske dine dine præferencer
  • Trafikmåling, til statistik på besøgstal
  • Markedsføring, til sporing af besøg tværs af hjemmeside med henblik på at vise annoncer, der er relevante og engagerende for brugerne

Hjemmesiden anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies indeholder ikke skadelig kode som fx virus.

 

Sådan sletter du cookies

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecoo- kies.org/cookiehandtering. Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, og at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Tredjeparter

hjemmeside indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • WordPress
  • Google Analytics
  • Facebook Pixels
  • Mailerlite (Nyhedsbrev)

 
Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker fx ved almindelig tilgang af indhold, og hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

  • Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon
  • IP-nummer
  • Geografisk placering
  • Sideklik


I det omfang du selv giver samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden; navn, telefonnummer og e-mailadresse. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev.

Hvis du har sat kryds i boksen ”Ja tak! Tilmeld mig nyhedsbrev”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os charlotte@coachingforcourage.dk, og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer og det indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som fx at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmeside, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geogra- fisk placering m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail med videre vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desu- den til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbage- kalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@coachingforcourage.dk. Hvis du vil klage over vores behand- ling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver

hjemmesiden ejes og publiceres af:

Coaching for Courage
Dronning Margrethes Vej 25, 2. Tv.
8200 Aarhus N
Telefon: 25 62 25 64
E-mail: mail@coachingforcourage.dk