Blog om coaching

Blogindlæg om personlig coaching, selvindsigt og tanker af Charlotte Lundskov.
10
aug

Alt det du ikke ved, at du ikke ved

Når jeg har en session, stiller jeg nogle meget personlige spørgsmå, og får nogle meget personlige svar. Men hvad er det de spørgsmål helt præcis gør, når jeg sidder og har en session med en klient, som personlig coach? Mine spørgsmål giver mulighed for, at få øje på alt det du ikke ved, at du...
Læs blogindlæg
Klædeskab og egenskaber personlig coaching
03
aug

Klædeskab og Egenskaber

Kunne det ikke være skønt, hvis dit klædeskab kun bestod af outfits som fik dig og dine egenskaber til at shine max? Jeg har gået og puslet med en ny idé. Til dig, som er træt af alt det tøj som bare hænger i dit klædeskab, og aldrig bliver brugt. Jeg vil meget gerne kombinere...
Læs blogindlæg
29
jun

Træd ud i det ukendte, og udforsk dine ressourcer

Som jeg skrev på min Lindedin profil og Facebook siden, er det ovenstående billede, næsten et billede på at stå i sin hule, i sin comfortzone, og kigge ud på alt det ukendte, alle mulighederne som er der ude. Som man kan vælge at gribe, hvis man tør. Det kræver mod, at gå på eventyr...
Læs blogindlæg
22
jun

Min vej til at mærke min indre handlekraft

Når jeg er i naturen med udsigt til smukke blomster og med tid til lidt eftertanke… Elsker jeg at lade tankerne flyve. I dag har de svævet rundt om min tilgang til livet, og hvad som giver mig energi. Det kan beskrives med tre ord: Frihed – Glæde – Handlekraft. Følelsen af frihed er for...
Læs blogindlæg