fbpx

Blog om coaching

Blogindlæg om personlig coaching, selvindsigt og tanker af Charlotte Lundskov.
09
nov

Din personlige udvikling og dine relationer

Har du, som jeg, oplevet at få nye indsigter vedrørende nogle relationer? Følt at du blev flyttet lidt væk fra de relationer. At du begyndte at se dem på en ny måde. Og i det nye lys du ser dem i, indser at du er nødt til at træffe nogle valg. Du skal blandt andet...
Læs blogindlæg
12
okt

Værdier – beslutninger – Sammenhængen

For et par uger siden deltog jeg i en værdiafklarings proces. En meget givende og overraskende proces. Hvad er dine 3 grundværdier blev der spurgt. Øhhh jo det er vist nok …… Jeg havde et lidt defust billede af hvad de var. Men det blev helt klart, efter at jeg havde haft fokus på det....
Læs blogindlæg
21
sep

Gaven i de mørke skyggesider

I mit sidste indlæg kom jeg kort ind på gaven i en skyggeside, det vil jeg nu beskrive lidt nærmere. Vores skyggesider er fx. frembrusende, nærig, egoistisk, svag, tilbageholdende, langsom, højtråbende. Når du har fundet dine skyggesider, det du dømmer andre til at være, og som du bestemt ikke selv mener du er, prøv så...
Læs blogindlæg
07
sep

LYSE OG MØRKE SKYGGER

Ja, hvad er dine skyggesider? Hvilken egenskaber frastødes du af? Dømmer du? Eller elsker du? MIN SKYGGESIDE Jeg har for eksempel en skyggeside på langsom. Forleden da jeg var nede og købe ind, går jeg hen til køledisken for at købe mælk. Og der står der så een som tager utrooolig laaang tid om at...
Læs blogindlæg
10
aug

Alt det du ikke ved, at du ikke ved

Når jeg har en session, stiller jeg nogle meget personlige spørgsmål,, og får nogle meget personlige svar. Men hvad er det de spørgsmål helt præcis gør, når jeg sidder og har en session med en klient, som personlig coach? Mine spørgsmål giver mulighed for, at få øje på alt det du ikke ved, at du...
Læs blogindlæg
Klædeskab og egenskaber personlig coaching
03
aug

Klædeskab og Egenskaber

Kunne det ikke være skønt, hvis dit klædeskab kun bestod af outfits som fik dig og dine egenskaber til at shine max? Jeg har gået og puslet med en ny idé. Til dig, som er træt af alt det tøj som bare hænger i dit klædeskab, og aldrig bliver brugt. Jeg vil meget gerne kombinere...
Læs blogindlæg
29
jun

Træd ud i det ukendte, og udforsk dine ressourcer

Som jeg skrev på min LinkedIn profil og Facebook siden, er det ovenstående billede, næsten et billede på at stå i sin hule, i sin comfortzone, og kigge ud på alt det ukendte, alle mulighederne som er der ude. Som man kan vælge at gribe, hvis man tør. Det kræver mod, at gå på eventyr...
Læs blogindlæg
22
jun

Min vej til at mærke min indre handlekraft

Når jeg er i naturen med udsigt til smukke blomster og med tid til lidt eftertanke… Elsker jeg at lade tankerne flyve. I dag har de svævet rundt om min tilgang til livet, og hvad som giver mig energi. Det kan beskrives med tre ord: Frihed – Glæde – Handlekraft. Følelsen af frihed er for...
Læs blogindlæg